Milí priatelia školy,

nový školský rok je v plnom prúde. September uplynul veľmi rýchlo. Verím, že sa v každej rodine podarilo nastaviť týždenný rytmus, popoludňajšie aktivity v CVČ či ZUŠ.

Mesiac október nám prináša do našich domovov jeseň a do ruky ruženec. V škole si Ružencovú Pannu Máriu zvlášť uctíme podujatím Milión detí sa modlí ruženec. Okrem toho je to aj mesiac úcty k seniorom. Pri tejto príležitosti pripravujeme spoločné popoludnie detí a starých rodičov.

V októbri naša základná škola zabojuje aj v televíznej súťaži RTVS o titul NAJ škola. Držíme palce nášmu súťažnému tímu i všetkým aktívnym žiakom v hľadisku televízneho štúdia.

Gymnazisti sa tešia na tradičnú imatrikuláciu prvákov. Po zvládnutí náročných septembrových úloh budú noví žiaci oficiálne prijatí do cechu mučeníckeho.

Október je aj Európskym mesiacom kybernetickej bezpečnosti. Náš KyberTím plánuje zaujímavé aktivity na zvyšovanie informačnej bezpečnosti pre žiakov aj širšiu verejnosť.

Mesiac zakončíme spoločenskou udalosťou, Voľbami 2022, ktoré sa budú konať aj na našej škole  a jesennými prázdninami, spojenými s oslavou Sviatku všetkých svätých.

Prajeme všetkým pokojné jesenné dni